Gästinlägg: joel_97 recenserar Inception

Som någon av våra trogna läsare (kanske alla tre?) möjligtvis har uppmärksammat så har aktiviteten på vår kära blogg inte varit alltför hög. Detta beror på att såväl tentor som julafton närmar sig såväl Jonas som Andres och följaktligen lamslagit de kära skribenterna. För att råda bot på denna dvala har vi bjudit in joel_97 som gästskribent! Notera att några av de större stavfelen har korrigerats, men i syfte att i största möjliga mån bevara författarens integritet har inga redaktionella friheter tagits.

/Jonas och Andres

JOEL_97 – INCEPTION RECENSION!!!!

Tja! joel_97 här och jag har sett INCEPTION!!! Var den bra eller dålig?? Jag vet och jag ska säga det i denna recension….

DECAPRO är redo för en FIGHT och ACTION..!!!!!!!
DECAPRO är redo för en FIGHT och ACTION..!!!!!!!

Handling:
Filmen handlar om en kille som spelas av, Leonardo DeCapro (stavning?? [DiCaprio, red. anm.]), som var ascool i sin mest kända film Blood Die Man!!!! Där dödar han en massa med coola moves det är diamanter med också. Filmen börjar med att dom snackar en massa (bla bla bla TRÅKIGT) med en kines men sen börjar de SKJUTA och ett fett nice hus typ kollapsar och alla dör men egentligen är det en dröm det kommer vatten och killen (Leonardooo) vaknar i ett bad kar. Här blev jag helt ”wtf!!!!!” men det var mest coolt.. Ja, sen så är det heting som kommer till Leo och hans gäng dom ska utföra uppdrag! med kinesen. dom ska ta en idé från skurken i första batman filmen! eller nej dom ska lägga in en ide i han samtidigt som dom tar en typ eller jag vet inte. men det är coolt hela filmen är cool rätt igenom asbra.

Skurken... Men DECAPRO ska stoppa han... MED VÅLD (och drömmar).
Skurken... Men DECAPRO ska stoppa han... MED VÅLD (och drömmar).

Teamet är fan skit coolt, det är Leo, en kille och en kille till och hetingen och en kille som håller koll och en som kan klä ut sig. Dom ska hoppa in i drömmen på skurken så de åker flygplan i 10 h sen hoppar de in i hans dröm 1 gång sen 1 gång till + 1 ggr till (= tre * dröm, 2 drömmar i en prisvärt). Vad händer sen jo? Tiden går så jääävaa långsamt när man inte drömmer för i drömmen går det inte snabbt. Eller hmm…. Ja vafan. Fattade inte riktigt detta men det jorde inte så mycket då saker exploderade vid sidan om denna konstiga historien som gör den sevärd se den. Ja sen så kan hetingen ändra som hon vill i drömmen fast sen kan hon inte det för det är en annans dröm (den som gör drömmen kan ändra den). Första drömmen var en gata plus en kidnappning andra var i ett hotell med en bomb och den sista var i ett snö landskap och då var det vinter. Sen hoppade killen in i en till dröm som han byggt hetingen också… Fattade ej riktigt detta (det var Riktigt CP) men det var typ så att hans frus spöke som dödade sig var där och ville paja för han. Vad hände sen jo = dom skulle inta ett fort (i snön) vem drömde om snö sa en kille i teamet jag kan förstå honom för det måste varit kallt där. ja fortet skulle dom in i till varje pris och där skulle dom ”INCEPTA”. men det gick inte dom blev ledsna och lite depp. vad hände sen då jo det ska jag säga: se filmen jag ska inte avsluta slutet jU!!!

Hur klipper man bort alla utom hetingen???? Vill ej ha skurken där hjälp!!
Hur klipper man bort alla utom hetingen???? Vill ej ha skurken där hjälp!!

Slut sats3r;
Det är mkt coola grejer i filmen som jag sagt innan en gång blir han jagad i arab landet och kubbar in på ett café för att gömma sig skriker han ”ETT CAFE ETT CAFE HALLÅÅÅ” men det funkar ej (kyparen tror att han vill ha kaffe….)… Fast han klarar sig. Denna filmen var egentligen redigt cp, men ändå typ nice! Alltså den var ju rätt häftig sådär för dom sprang runt i varandras drömmar? Helt sick, men en kul idé. Jag rekomenderar denna film till alla som är Fan av Pang Pang och action men kanske också vill ha handling o fundera över cp grejer (jag fattade ej men det gör ingeeeet). Så vad får den för betyg jo:

5/5!!!!!!!!!!!!!

Peace Oute
/Joel aka Julle aka joel_97

COPYRIGHT JULLE 20010
COPYRIGHT JULLE 20010

Delta i diskussionen

3 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *