Vad folket vill ha

Bara för att man är indie betyder det inte att man inte måste hålla sig uppdaterad med vad folk tycker är fräckt och coolt nu för tiden. Man måste ju kunna hänga med i tiden och inte stå utanför när folk börjar diskutera Lady GaGa eller Twilight, utan genast kunna hoppa in och såga deras smak med stor kunnighet. Av denna anledning tog jag mig mödan att kika på vad topplistan över mest sedda filmer på YouTube för tillfället. Överst på sidan låg klippet ”kissies.se förstorar läpparna!” med 61 305 visningar. Naturligtvis förväntade jag mig inget artistiskt mästerverk, men att vad jag skulle få se helt skulle sakna någon sorts kvalitet hade jag verkligen inte trott. Eller jo, det hade jag väl kanske men jag kunde trots mina låga förväntningar inte låta bli att chockas över något som setts just 61 305 gånger, antagligen flera gånger av somliga individer.

Efter att ha dragit igång klippet möttes jag av vad jag först antog var hur de sista detaljerna lades till den senaste japanska robotmodellen, med otäck plasthud, barbiehår och ett fullkomligt oproportionerligt huvud. Plötsligt ryckte jag till när monstret börjar rycka i munnen för att sedan slå upp ögonen och fatta tag i en spegel så att det iskallt kan skåda sitt utseende. Efter att ha sett om klippet och därmed med ångest bidragit till både visning 61 304 och 61 305, förstår jag att det inte är ett monster, utan en modebloggare som ligger där, bakom två decimeter foundation, och får sina läppar uppblåsta som ett par frånstötande ballonger. Värt att notera är också hur skönhetsläkaren(?) genomför hela ingreppet med en guldlänk och en helt fenomenalt stor klocka runt handlederna, vilket föga förvånande indikerar en hög inkomst. En eloge till denna människa, som har vett att dra lite fördelar av alla dumma människor där ute!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=-qDsIW_DUvc]

Det här klippet väcker onekligen tankar. Först och främst börjar man ju undra hur en människa kan spendera lika mycket tid på att klämma in smink i ansiktet som meddelspellängden av ett proggkonceptalbum från 1975. Är det verkligen något som höjer att livskvalitén? För det andra, inte nog med att du spenderar dagarna med att göra dumma, meningslösa och rent bakåtsträvande saker, du spelar dessutom in det och visar hela världen hur dum i huvudet du är. Här borde vi alla egentligen kunna sätta oss ned med ett glas vin, plocka ur pipan och skrocka åt det absurda i denna tanke, men det är nu som man slås av den verkligt hemska sanningen.

61 305 jävla visningar

/Jonas

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *